Bejelentés


Természettudomány mindenkinek Matematika, fizika, kémia és biológia


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egyetemi előkészítő

Több egyetem Matematika, Fizika- és Kémia Intézetei oktatóinak tapasztalata, hogy a felvett hallgatók természettudományos előismereteinek szintje nagyon különböző: a kiváló hallgatók mellett sokan vannak, akik nehezen birkóznak meg a követelményekkel. Olyanok is szép számmal vannak, akiknek csak egy-egy nagyobb témakörben vannak hiányosságaik, míg más területeken tudásuk kielégítő. Ezek a hiányosságok azonban pótolhatók és érdemes is ezt minél hamarabb megtenni, hogy a szemeszter megkezdését követően már csak az aktuális félév teendőivel kelljen foglalkozni.

 

A nyár végi, önköltséges tanfolyam segíthet a kisebb-nagyobb hiányosságaid pótlásában, a meglévő tudásod felfrissítésében, sőt hasznos lehet akkor is, ha elég jól mennek a fenti tantárgyak, de még biztosabbá szeretnéd tenni tudásodat, bővíteni szeretnéd ismereteidet.

 

Tanfolyamunkon kétféle kurzust hirdetünk meg:

1. Alapozó kurzus: ezt azoknak ajánljuk, akik a mintadolgozatot 60%-nál gyengébb eredménnyel tudták csak megoldani, tartanak az első zh-tól, és erre szeretnének alaposabban fölkészülni.

2. Haladó kurzus: ezt azoknak javasoljuk, akik a mintadolgozat megoldásával legalább 60%-os eredményt értek el, és már az első féléves tantárgyakra szeretnének készülni, hogy annak zh-in nagyobb magabiztossággal álljanak majd helyt.

A mintadolgozat megírására 2020. augusztus 15.-én 10:00-kor kerül sor, ezt követően soroljuk csoportokba a tanulókat. Helyszín: Szolnok

 

Induló kurzusok:

2020. augusztus 17. - 2020. augusztus 21. és

2020. augusztus 24. - 2020. augusztus 28.

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 13. 23:59

Jelentkezés módja: honlapon keresztül, az üzenetben feltétlen adja meg a nevét, elérhetőségeit és hogy melyik kurzuson szeretne részt venni.

 Üzenetküldés
Jelentkezés az Egyetemi előkészítő tanfolyamra

E-mail címed:
Szöveg:Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!